An nou, jocuri noi: Ce lansări de jocuri ne așteaptă în 2024

Cu tehnologia jocurilor video într-o continuă evoluție și studiourile de dezvoltare împingându-și limitele creativității, anul 2024 promite să fie un an captivant pentru comunitatea gamerilor. Să aruncăm o privire asupra unor titluri așteptate cu sufletul la gură, care promit să redefinească experiența jocurilor.

Black Myth: Wukong

Black Myth: Wukong – promite să ofere o experiență captivantă inspirată de folclorul chinezesc. Jucătorii vor explora lumea magică a mitologiei chineze, având ocazia să își descopere puterile fantastice și să se confrunte cu numeroase creaturi mitice într-un peisaj grafic uimitor.

Final Fantasy VII Rebirth

Final Fantasy VII Rebirth – promite nu doar o remasterizare grafică, ci și o poveste îmbunătățită și noi elemente de joc, aducând la viață încă o dată lumea fascinantă și personajele îndrăgite ale jocului original.

Prince of Persia: The Lost Crown

Seria cu tradiție, Prince of Persia, se întoarce cu “The Lost Crown.” Jucătorii se vor aventura într-o lume plină de pericole, cu platforme intricate și puzzle-uri ingenioase. Povestea epică și acțiunea caracteristică a seriei aduc un suflu proaspăt acestei francize iubite.

Like a Dragon: Infinite Wealth

Extinzând universul Yakuza, Like a Dragon: Infinite Wealth aduce o nouă perspectivă asupra genului. Cu acțiune intensă și un mix de dramă și umor, acest titlu promite să ofere o experiență unică în cadrul seriei.

Suicide Squad: Kill the Justice League

În Suicide Squad: Kill the Justice League, jucătorii vor prelua controlul unor antieroii, misiunea lor fiind să înfrunte membrii Ligii Dreptății care au căzut sub influența unei forțe malefice. Cu acțiune explozivă și un narativ provocator, acest joc promite să aducă o perspectivă unică asupra universului DC.

Tekken 8

Faimosul titlu de lupte revine cu Tekken 8, aducând noi personaje, mișcări spectaculoase și un gameplay îmbunătățit. Fanii vor putea experimenta o grafică de înaltă calitate și vor explora noi dimensiuni ale artei marțiale virtuale.

Dragon’s Dogma II

Dragon’s Dogma II promite să aducă o continuare mult așteptată la RPG-ul de acțiune apreciat. Cu lumi deschise, creaturi fantastice și un sistem de luptă captivant, acest titlu este o călătorie epică pentru fanii genului.

Gânduri de final

Indiferent dacă sunteți fani ai luptelor de arte marțiale, ai mitologiei chinezești sau ai universului DC, acest an are cu siguranță ceva special pregătit pentru fiecare gamer. Pregătiți-vă echipamentele, așezați-vă confortabil și fiți pregătiți să vă lăsați purtați de aventurile magice și captivante pe care 2024 le aduce în lumea gaming-ului.