Pentru orice informatie sau solicitare legata de brandul Serioux, va rugam sa completati formularul de mai jos.

"*" indicates required fields

Nume*
Acest formular de contact prelucreaza date cu caracter personal. Pentru mai multe detalii cu privire la prelucrare, va rugam consultati politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.
GDPR*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Centru Service

Incepand cu data de 1 Mai 2013, produsele tale preferate de la Serioux vin cu service de tip Pickup and Return, pentru ca tu sa beneficiezi de cele mai bune servicii.

Astfel, oriunde te afli in tara, daca intampini probleme cu produsul tau, il vom prelua in cel mai scurt timp prin curier rapid si il vom returna direct la usa ta, gratuit, pe toata perioada de garantie a produsului.

  • Acoperire nationala, produsul este preluat si returnat de la locuinta clientului, prin curier
  • Gratuitate pe toata perioada de garantie pentru transportul produsului in service si returnare.
  • Economie de timp.

Serviciul de diagnosticare si reparatie pentru produsele Serioux este prestat de catre Depanero SRL. Pentru o rezolvare rapida si eficienta va rugam sa urmati instructiunile de mai jos:

  1. Inainte de a apela centrul de service, asigurati-va ca detineti urmatoarele informatii: – Modelul si seria produsului – Numarul si data facturii cu care a fost achizitionat produsul – O descriere cat mai amanuntita a problemei.
  2. Contactati centrul de service autorizat folosind urmatoarele date de contact: – Telefon: 0742.726.843 (07-GARANTIE) – Prin portalul Depanero: http://www.depanero.ro/
  3. Urmati instructiunile primite de la centrul de service.