Serioux

Fii #Serioux, și ție îți plac provocările nu-i așa?

Te invităm să ne descoperi în următoarele rânduri și îți lansăm și o provocare: aceea de a te bucura de o nouă experiență digitală alături de produsele noastre.

Suntem un brand românesc, lansat în anul 2006, parte din portofoliul Network One Distribution (NOD). Încă de atunci ne-am propus să oferim produse de încredere la prețuri accesibile, pornind de la liniile de Gaming și Office și continuând cu produsele și accesoriile Mobile, Auto, Audio & Video.

Ne place să îmbinăm utilul cu plăcutul iar asta se reflectă cel mai bine în ceea ce facem. Design-ul modern și atractiv al produselor, atenția la detalii și mereu la curent cu ultimele noutăți din domeniul IT, ne ajută să ne continuăm povestea cu și mai multă pasiune și dedicare.

HOME & OFFICE

Locul în care utilizatorii de PC/Laptop
își găsesc produsele de calitate
la prețuri accesibile

GAMING

Potrivit pentru gameri, streameri
și creatori de conținut, de la
începători și până la avansați

Portofoliu complet de produse IT & Consumer

Am început în 2006, cu lansarea pe piață a primelor modele de volane cu pedale Serioux, care să ofere mai mult realism jocurilor de curse. Drumul parcurs de atunci și până astăzi înregistrează o bună dezvoltare a portofoliului, peste 2000 de parteneri, vânzări de peste 3.500.000 de produse, cu o valoare ce a depășit 33 de milioane de euro. Mai mult decât atât, Serioux se dezvoltă frumos și pe piețe internaționale, precum Grecia, Ungaria sau Bulgaria.

În 2020, Serioux iși extinde gama de gaming adaugand primele modele de birouri, dezvoltă în continuare portofoliul adaugând produse dedicate consumatorilor din zona de componente IT prin noi modele și depășind 200 de produse active. Anul 2021 aduce in portofoliu noi produse din categoriile gaming, periferice IT si rucsacuri . Pentru 2022, Serioux își propune dezvoltarea gamei de boxe gaming si de accesorii auto.